Kezdőoldal
--------------
Fém
felületek

--------------
Fa
felületek
--------------
Üveg
felületek
--------------
Fal
felületek
--------------
Szárazjégszórás
Új technológia!
 

 


 

 

Egyedi keresés

 


Szárazjégszórás
-----------------------------------------------

Új technológia a modern felülettisztításban.

Szárazjégszórás

Modernségét tekintve az eljárás egy karnyújtásnyira van a lézeres felülettisztítástól. A szárazjégszórás a hagyományos miniatűr szemcseszórástól (pl.: üveggyöngyszórás) abban különbözik, hogy a szórásnak nincs másodlagos szennyeződése. Nem keletkezik szóráskor több mázsa porlerakódás, a környezet teljesen érintetlen, tiszta marad. A levegőben nem keringenek porfelhők és szemcsék.

A tisztítandó felületről eltávozó szennyeződéseket a padlóról porszívóval, seprűvel könnyedén össze lehet gyűjteni. A szóróanyag - 79C-os széndioxidból előállított szárazjég. Az anyag mérete dönti el, hogy milyen felület tisztításához való.

A speciális levegőnyomáson kifújt szárazjég becsapódáskor a felületen lévő szennyeződést, bevonatot nagy sebességre gyorsulva távolítja el a felületről. A becsapódás után a szublimáció hatására azonnal légneművé válik a szárazjég, kimarad a köztes folyékony halmazállapot. Ez a fajta eljárás, nem számolja fel elődjét a hagyományos miniatűr szemcseszórást.

Szárazjégszórás

Olyan helyeken és helyzetekben kerül előtérbe, ahol az előző technológia alkalmazására nincs lehetőség. A szárazjégszórással üzem, termelés közbeni tisztítás is megoldott, a termelő gépek leállítása nélkül is lehet a gépek alkatrészeit, részegységeit tisztítani.

Szárazjégszórás

Felhasználási területek a teljesség igénye nélkül:

- Nyomdaipar, - Élelmiszeripar, - Autógyártás, - Gépipar, - Műanyaggyártás, - Elektronikai ipar, - Öntőgépek tisztítása, - Korom eltávolítása falról, alumínium burkolatról, - Járműipar (vasúti kocsik hatékony tisztítása), - Gyógyszeripar, - Kőzetek tisztítása, - Vízkövek eltávolítása, - Asztalosipari elszívó falak és ventillátorok tisztítása - Borospincék teljeskörű felújítása.

Bármilyen kérdése, észrevétele van? Esetleg információra lenne szüksége?

Ha bármiben állhatunk az Ön rendelkezésére, kérjük tiszteljen meg bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Küldje el a tisztítandó tárgy fotóját, és mi a legrövidebb időn belül tájékoztatjuk a lehetőségekről. Kérje árajánlatunkat!
Várjuk jelentkezését!

 


SOFIA BAU KFT
Debrecen
Tel.: 00 36 20 540 4040, E-mail: info@homokfuvo.hu
........................................................................................................................................
www.feluletektisztitasa.hu © 2008 Minden jog fenntartva!